” Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Wij staan garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg. Daarnaast zijn wij goed verzekerd bij Blaak Verzekeringen en staat SRB ons bij. “

Autorijschool Delta

” Bij rijschool Alkar staat persoonlijke begeleiding voorop. Je lest steeds met een vaste instructeur. Zo leer je elkaar beter kennen en zullen de rijlessen ook soepel en ontspannen verlopen. In een ontspannen sfeer zijn de resultaten altijd beter! Dé leukste rijschool van Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer & omstreken. Daarnaast zijn wij deelnemer van het SRB en de verzekeringen via het SRB Pakket, altijd goede service! “

Alkar.nl

” Verkeersschool Quality, de rijschool met een hoog slagingspercentage waar al meer dan duizenden geslaagden je voor gingen.Verkeersschool Quality verzorgt opleidingen en cursussen voor auto- motor- en bromfietsrijbewijs en we hebben een unieke en top theoriecursus. Kies je voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding en wil je op een ontspannen manier je rijbewijs halen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij een tevreden deelnemer van SRB en zijn wij goed verzekerd bij Blaak Verzekeringen.”

Auto- en motorrijschool Quality

” Rijbewijs nodig? Met onze rij-instructeurs  zijn wij steeds bezig de juiste balans te vinden tussen een goede rij-opleiding en een prettige lesomgeving. Dit doen wij al meer dan 35 jaar.  Ons slagingspercentage is dan ook  boven gemiddeld. Voor onze rijlessen beschikken we over drie schakel auto’s en een automaat. Daarnaast zijn wij al enige tijd naar tevredenheid deelnemer van SRB en maken gebruik van de voordelen vanuit hun.”

V.O.N.

”  Rijschool De Ring is een jonge en dynamische rijschool in Amsterdam. Persoonlijke aandacht voor de kandidaat staat centraal. We laten de rijopleiding altijd aansluiten op jouw wensen. Bij autorijschool De Ring krijg je autorijles in een moderne auto, die is voorzien van stuurbekrachtiging, airco, ABS en airbags. In de lesauto wordt nooit gerookt. Dit zorgt voor een prettig klimaat in de auto, hetgeen de resultaten van de autorijles en het autorijexamen zeker ten-goede komt! Wat ons ook ten goede komt is ons deelnemerschap bij de SRB en de verzekeringen via Blaak Verzekeringen!

Rijschool de Ring

” Rijschool GO! is een jong en dynamisch bedrijf dat rijlessen verzorgt in Amsterdam, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn en Weesp. Wij bieden goede, professionele begeleiding van een deskundige RIS-gecertificeerde rijinstructeur. Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, werken wij met een persoonlijk lesplan, welke is afgestemd op jouw tempo, kwaliteiten en persoonlijkheid. Een open houding, duidelijke communicatie en geduld staan voorop. Daarnaast ben ik blij met de begeleiding vanuit Blaak Verzekeringen en weet ik dat ik goed verzekerd ben. “

Rijschool Go!


“Auto- en motorrijschool Schmidt is een jong en dynamisch bedrijf dat rijopleidingen verzorgt in Helmond en omgeving. Onze rijschool is gestart in 2009 en wordt onderstyeunt door zeer ervaring instructeurs. Wij geven niet alleen les aan beginnende bestuurders, ook mensen die lang niet meer hebben gereden of onzeker zijn in het verkeer kunnen bij ons terecht. Wij kunnen gelukkig daarnaast ook altijd tercht bij de SRB om ons bij te staan.”

Auto- en motorrijschool Schmidt

“De rijschool voor Nijmegen en omstreken. Alle lessen kun je zowel handgeschakeld als automaat volgen. Je wordt voor alle lessen op een door jou aangegeven locatie in Nijmegen en omstreken opgehaald en teruggebracht. Kwaliteit en rijplezier staat bij ons voorop. Onze kwaliteit wordt mede gewaarborgd door het feit dat wij een SRB-erkende rijschool zijn. Deelname aan de SRB biedt ons daarnaast vele andere voordelen.”

 

Autorijschool VIANOR

“Dé rijschool van de Bommelerwaard! Welkom, mijn naam is Marco van Herwaarden. Ik ben een rustig en zeer geduldig persoon en leer je in jouw leertempo op een plezierige en relaxte manier autorijden. Ik ben R.I.S. gecertificeerd en combineer het beste uit R.I.S met het beste van de  “ouderwetse” manier. Zo creëer ik een methode om jou goed en veilig te leren autorijden. Mijn rijschool is een SRB-erkende rijschool, met de kwaliteit zit het dus goed!”

Rijschool van Herwaarden

“De leukste rijschool van Hengelo, Enschede, Borne, Oldenzaal, Delden & omstreken!  Alle ProX rij-instructeurs zijn in het bezit van een WRM-certificaat, maken gebruik van effectieve leerstijlen en zijn communicatief en sociaal vaardig. Je leert niet alleen rijden maar ook cognitief, sociaal-affectief en psychomotorisch leren. Daarnaast zij wij deelnemer van SRB in verband met de vele voordelen die ons dit oplevert. Wij zijn een SRB-erkende rijschool!.”

Rijschool ProX

” Zoek je een rijschool in Elst? Dan ben je bij Rijschool Het Knooppunt aan het juiste adres!  Wij helpen je graag bij het behalen van je autorijbewijs. Bij Rijschool Het Knooppunt sta jij centraal. Door onze jarenlange expertise hebben wij een hoog slagingspercentage weten te behalen. Ook hebben wij veel aan de expertise vanuit SRB, zij staan ons vakkundig bij. Wij zijn een SRB-erkende rijschool zodat je zeker weet dat wij kwaliteit bieden.”

Rijschool Het Knooppunt


“Voor je rijbewijs in Zaanstad, Wormerland, Landsmeer of Uitgeest ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leiden je vakkundig op tot een veilig en zelfstandig automobilist. Heb je last van faalangst? Dan zul je je zeker prettig voelen bij onze aanpak. Wij zijn gecertificeerd rij-instructeur voor omgaan met autisme. Vanwege de kwaliteit van het SRB verzekeringspakket, de inkoopkorting en de deskundige ondersteuning zijn wij deelnemer van de SRB.”

Marcel Stal Rijopleidingen

Autorijschool H. van Hoorn

“De snelste en beste manier om je rijbewijs te halen in en om Den Bosch. Naast praktijklessen kunt u bij ons ook terecht voor uw theorielessen voor zowel het rijbewijs B als het Bromfietscertificaat. De theorielessen zijn lessen waarin alles duidelijk en persoonlijk aan je wordt uitgelegd zodat je goed voorbereid op theorie-examen gaat. De SRB geeft ons de benodigde ondersteuning, met het SRB-verzekeringspakket weten we zeker dat we goed verzekerd zijn.”

Autorijschool H. van Hoorn

“Autorijschool George is één van de kleine rijscholen in Dordrecht & omstreken die al heel wat jaren “echt” meetelt in de rijscholenwereld ! Tevens vind ik naast het werken om een rijbewijs te behalen, de manier waarop, de sfeer tijdens de lessen en het in zijn of haar waarden laten van de cursist héél belangrijk! De adviesrol vanuit Blaak Verzekeringen met betrekking tot het SRB Pakket vind ik 1 van de voordelen van het SRB.”

Autorijschool George

“TBdrive is een dynamische autorijschool in Hoofddorp met een jonge enthousiaste instructeur. Leerlingen rijden altijd in dezelfde auto, met dezelfde instructeur, worden thuis opgehaald en na de les weer thuisgebracht. Uiteraard is ophalen op een andere locatie ook mogelijk. Vanuit de SRB krijgen wij goede en professionele ondersteuning, het SRB-verzekeringspakket biedt ons en onze leerlingen geruststelling door de beste dekking.”

Autorijschool TBdrive

“Rijschool-Rij-Bewust geeft les in Almere, Amsterdam e.o. Wij hebben een professionele, betaalbare en persoonlijke aanpak. Wil je snel, met goede begeleiding en tegen lage lesprijzen je rijbewijs halen? Bij ons kan dat!. Onze instructeurs zijn getraind om je op een effectieve manier les te geven. Wat ook belangrijk is, is dat wij deelnemer zijn van de SRB. Door onze SRB-erkenning laten wij zien aan de kwaliteitsnormen te voldoen.”

Rijschool Rij-Bewust

” Rijschool Melanin. Wij zijn een rijschool in Amsterdam. Hier wordt met veel plezier en deskundigheid lesgegeven. Wij zijn deelnemer van de SRB, waar wij met onze vragen altijd terecht kunnen. We maken graag gebruik van de vele voordelen van de SRB. “

Autorijschool Melanin


“Rijschool in Lelystad. Een rijschool waar gewerkt wordt volgens de nieuwste lesmethoden, met een online volgsysteem waar je zelf inzage hebt in wat je gedaan en bereikt hebt. Ieder mens is verschillend, elke weg naar het rijbewijs dus ook. Wij vinden ook kwaliteit erg belangrijk, vandaar onze deelname aan de SRB. Door haar kennis en inkoopkracht is de SRB een echte ondersteuning voor ons.”

Autorijschool Ed to Drive

“Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van een geslaagde rijopleiding in Purmerend e.o. Wij staan garant dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Al vanaf het moment dat je een proefles neemt tot aan het uiteindelijke praktijkexamen. Daarbij hebben wij een uitstekende dekking via Blaak Verzekeringen door middel van het SRB Pakket en maken wij gebruik van de vele voordelen van de SRB.”

Rijschool Blinker

“Rijschool in de regio Ede, Bennekom, Wageningen, Lunteren, Heelsum, Renkum of Arnhem met ruim 15 jaar ervaring. De praktijklessen zijn gestructureerd en worden regelmatig geëvalueerd. Bovendien zijn de lessen opbouwend in moeilijkheidsgraad, waardoor elke leerling in zijn of haar eigen tempo leert autorijden. Wij hebben ook ervaring met faalangst, laat je dus niet beperken door je faalangst. De SRB is door haar kennis en ervaring voor ons een steun. Wij kunnen daar altijd met al onze vragen terecht. “

Rijschool Hans de Bruijn

“Ben je op zoek naar een autorijschool in de regio Oss, dan ben je bij Autorijschool Peter Wilbers aan het juiste adres. De eerste 10 lessen zijn daarbij tegen een relaxte prijs. Met ruime ervaring ervaring en gestructureerde lessen zijn gestructureerd, kan elke leerling kan in zijn eigen tempo auto leren rijden. Met de SRB erkenning hebben wij weer een extra bewijs van onze kwaliteit.”

Autorijschool Peter Wilbers

 


“Dé rijschool in Helmond! Natuurlijk kom je bij ons voor het halen van je rijbewijs. Maar wij bieden je meer. Verkeersinzicht, bijvoorbeeld, maar vooral de vaardigheid om zelfstandig te rijden. Leuk, dat roze pasje, maar uiteindelijk moet je na het behalen van je rijbewijs ook zonder instructeur kunnen deelnemen aan het verkeer. Dé rijschool in Helmond!  Wij zijn o.a. deelnemer van de SRB vanwege het kwaliteit van het SRB-verzekeringspakket van Blaak verzekeringen.”

Rijschool vd Hoven

” Rijschool Coolen, de flexibele rijschool voor Druten en omgeving. Een prettige en betrouwbare rijopleiding uit Druten voor Maas en Waal en wijde omgeving. Klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan centraal. Bij Rijschool Coolen ben je aan het juiste adres. Geen stuntprijzen maar een goede rijopleiding voor een eerlijke prijs. Onze kwaliteit blijkt ook uit het feit dat wij een SRB-erkende rijschool zijn.”

 

Rijschool Coolen

 

Valentina Rijschool is een jonge en moderne rijschool uit Berlicum die je goed en vooral veilig leert autorijden onder het motto: RIJ VEILIG, RIJ MET JE HART. Wij zijn daarnaast ook deelnemer van SRB en onze verzekeringen bij Blaak Verzekeringen. Zij helpen ons graag en deskundig! “.

Valentina Rijschool

Waarom Rijschool Elif?
• Geen wachttijd, je kan direct beginnen met lessen.
• Rijlessen in ‘s avonds of in het weekend is mogelijk.
• Vrouwelijke (Nederlands en Turks sprekend) instructeur.
• Gecertificeerd tot faalangst en rijangst.
• Rijopleiding in Stappen (RIS).
• Betalen in 2 termijnen mogelijk.
• Altijd dezelfde instructeur.
* Erkende SRB-deelnemer dus kwaliteit gegarandeerd.
Rijschool Elif

 

“Rijschool Urk is een rijschool welke als doel heeft een nette, serieuze en betrouwbare, maar vooral betaalbare rijopleiding aan te bieden. Voor een gedegen rijopleiding bent u bij ons aan het goede adres! Er is bewust gekozen voor Volkswagen Polo, vanuit het oogpunt van het milieu, een gunstige aanschafprijs, laag verbruik en onderhoudskosten en goedkoop in de wegenbelasting. Deze zijn natuurlijk van groot belang en dit komt sterk naar voren in de tarieven die wij hanteren in onze verschillende pakketten. Bij het SRB staat kwaliteit voorop, om deze reden hebben wij gekozen voor het SRB “.

 

Rijschool Urk

” Wij willen dat de (aspirant) bestuurder wordt opgeleid en getraind tot een veilige motorrijder, onafhankelijk van de omstandigheden.
Na het behalen van het rijbewijs moet je ook gewoon zonder stress in de Ardennen, in de Eiffel of een rondje Europa kunnen rijden! Wij hebben als missie het bieden van een breed opleidings- en trainingsprogramma dat individueel leidt tot een veilige en volwassen cq.. volwaardige verkeersdeelname van zowel de beginnende als de gevorderde motorrijder. Door de SRB-erkenning weten leerlingen dat ik voldoe aan de kwaliteitseisen, het SRB-verzekeringspakket heeft een uitstekende dekking!”

MotorRijschool Peel & Maas


“Wij zijn al ruim 9 jaar actief als rijschool in Breda en Nijmegen. In deze 9 jaar hebben wij voor ruim 650 leerlingen rijles in Breda en Nijmegen verzorgd. En met succes! Met een slagingspercentage dat ver boven het landelijk gemiddelde ligt ben je er bij Spitz als rijschool zeker van dat het rijbewijs halen ook jou snel gaat lukken! Met alle vragen kunnen wij bij de SRB terecht,  daarnaast heeft het SRB verzekeringspakket van Blaak verzekeringen de beste voorwaarden “.

Autorijschool Spitz

“We zijn een jonge, professionele rijschool in Nijmegen. In een informele en ontspannen ambiance leer je op een veilige manier alle facetten van autorijden kennen. Bij ons kun je lessen volgen in het Nederlands, Portugees, Engels, Frans en Spaans. Wil je in het weekend lessen? Géén probleem. Gespreid betalen? Géén probleem. Door ons gevarieerde aanbod mogen wij onszelf met trots rijschool Diversity noemen. Dat wij kwaliteit bieden blijkt uit het feit dat wij een SRB-erkende rijschool zijn.”

Rijschool Diverity

” Ons motto is “gewoon en doelmatig professioneel lesgeven” om u als toekomstige rijbewijshoud(st)er vol zelfvertrouwen het verkeer in te sturen met nadruk op verkeersvaardigheid. Verkeersschool Frank Janssen staat al jaren bekend in de regio Arnhem en Nijmegen als een rijschool met kwaliteit en een hoog slagingspercentage. Wij vinden kwaliteit belangrijk, daarom zijn wij ook deelnemer van SRB. ”

 

Verkeersschool Frank Janssen

” Rij-Ster is een rijschool voor Wijchen en omgeving, nieuw, jong en enthousiast. Ik leid beginnende maar ook reeds ervaren bestuurders op tot echte rijsterren. Rijsterren met een Rijbewijs Categorie B. Succes is daarbij geen toeval maar het resultaat van een gedegen en moderne lesaanpak. Daarnaast ben ik deelnemer van SRB en heb ik mijn verzekeringen in het SRB-verzekeringspakket bij Blaak Verzekeringen afgesloten, daar hebben ze veel kennis en goede voorwaarden.”

Rij-Ster


“Prima Rijopleidingen Nieuwegein. Jeroen Post is mijn naam, al vanaf 1993 geef ik rijles. Eerlijk en duidelijk zijn vind ik belangrijk, het lukt mij om jou op je gemak te stellen. Zelfs iemand met faalangst slaagt bij mij voor het rijexamen! Leerzame en gezellige lessen, daar gaan we voor. Al vanaf het begin deelnemer van de SRB. Door de inkoopkracht behaal ik voordeel, de kwaliteit van het verzekeringspakket en deskundigheid zorgen ervoor dat ik mijn leerlingen kwaliteit kan garanderen.”

Prima Rijopleidingen


“Wil je een ervaren rijinstructeur in Rijswijk met kwaliteit en voordelig lessen? Dan ben je bij ons aan het beste en juiste adres. Al meer dan 25 jaar bieden wij kwaliteit en geven wij kwalitatief goede rijlessen en leiden jou zo op tot een zelfstandige, goede en veilige bestuurder, ook leerlingen met faalangst. Door onze deelname aan de SRB profiteren wij van de inkoopkorting en de deskundige ondersteuning. Wij zijn een SRB-erkende rijschool, kwaliteit dus gegarandeerd!”

Autorijschool LiRo

” Een prima rijschool voor een redelijke prijs. Al 16 jaar een betrouwbaar adres voor uw rijopleiding in het gebied: Den Haag, Rijswijk, Delft, Leidschendam, Voorburg Zoetermeer, en omgeving. In het algemeen geldt bij FastForward: Vrijheid, blijheid! Als U wilt dat de lessen op een bepaalde manier gegeven worden en we worden het daarover eens, dan is alles mogelijk! De SRB zorgt daarbij voor de benodigde deskundige ondersteuning.”

Autorijschool Fast Forward

Bij Dewa Rijschool in Vlaardingen ben je op de goede en veilige weg naar je rijbewijs! Er wordt nauwkeurig gekeken naar het huidige niveau van de leerling, zodat de lesstof perfect aansluit op het niveau van leerling. De voortgang wordt bijgehouden. Bij ons heb je met minder lessen meer resultaat. Wij zijn een SRB-erkende rijschool, kwaliteit dus gegarandeerd!

Dewa Rijschool

“Autorijschool Jos Poels is al meer dan 33 jaar een begrip in Reuver en omstreken. Al meer dan 1000 tevreden leerlingen hebben we opgeleid voor het felbegeerde roze papiertje. Iedereen is anders en verschilt in aanleg, motivatie, behendigheid ervaring etc. Daarom krijg je bij ons precies de persoonlijke begeleiding en aanpak die het beste bij je past. Deelname aan de SRB maakt het voor ons mogelijk om onze huidige hoge kwaliteit te kunnen blijven bieden.”

Autorijschool Jos Poels

“Autorijschool Arthur is dé autorijschool in ‘s-Hertogenbosch en omgeving. Wij zijn een moderne rijschool waar je terecht kunt voor je rijbewijs B. Wanneer je bij ons in opleiding gaat kun je rekenen op maatwerk. Kwaliteit en de juiste persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat je bij ons je opleiding succesvol afrondt. Wij zijn deelnemer van de SRB. Zij hebben een uitstekende service en ruime kennis van de rijschoolbranche waardoor wij beter in staat zijn kwaliteit te bieden.”

Rijschool Arthur

” Rij-Stijl is een ervaren rijschool in Amersfoort, geeft al meer dan twintig jaar rijles en heeft dus al veel mensen aan hun rijbewijs geholpen. Wij geven goed les en laten je pas examen doen als je er echt klaar voor bent. We laten je echt niet meer lessen volgen dan nodig is, maar wel genoeg om een goede kans van slagen te hebben. Daarnaast zijn wij een SRB-erkende rijschool.”

Rij-Stijl

“Ontspannen je rijbewijs halen. Het kan, bij van Driel! De vriendelijkste rijschool in de regio. Jouw rijschool voor Delft, Den Hoorn, Schipluiden, Pijnacker, Nootdorp. Zo luid ons motto: Als jij je op je gemak voelt is het leren autorijden een stuk gemakkelijker. De SRB maakt het ons een stuk makkelijker door hun deskundigheid en kwaliteit op rijscholengebied.”

Autorijschool van Driel

“Al meer dan 25 jaar het vertrouwde adres voor een goede auto- en motorrijopleiding. Met veel persoonlijke aandacht en zorg en wens om uw rijbewijs te halen. Wij zijn daarnaast ook deelnemers van de SRB. Zij bieden ons naast kortingen op producten ook deskundige ondersteuning.”

Auto en motorrijschool Westhuis

“Wij, Rick en Rob Burks, zijn Autorijschool Burks en staan met 2 instructeurs tot jullie beschikking. Dankzij onze mooie en digitale indelingssysteem kan je helemaal zelf jouw lessen inplannen. We rijden beiden in een Ford waardoor de uitwisseling van leerlingen op een eenvoudige wijze gaat zonder teveel aanpassingen. Wij zijn deelnemer van het SRB vanwege hun kennis en kunnen daar met al onze vragen terecht. Daarbij maken wij ook gebruik van de voordelen die de SRB biedt.”

Autorijschool Burks

“Recht Opmeer succes bij Rijschool Goet, uw rijschool in Opmeer en omstreken. Wordt een betere bestuurder door les te krijgen bij Rijschool Goet. Wij zijn deelnemer van de SRB omdat zij dezelfde kwaliteit als ons bieden. Denk daarbij aan het SRB-verzekeringspakket, de inkoopkorting en service die de SRB ons biedt.”

Rijschool Goet

“Autorijschool Cinodrive in Nijmegen is een succesvolle rijschool waar persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan.Tijdens je rijopleiding heb je een vaste instructeur die jou begeleidt tot en met het praktijkexamen. Wil je rijles nemen bij een goede rijschool en binnen een afzienbare tijd op een vlotte en gezellige manier je rijbewijs behalen? Dan past rijschool Cinodrive helemaal bij jou. Wij zijn deelnemer van de SRB vanwege het SRB-verzekeringspakket en inkoopkracht.”

Autorijschool Cinodrive


“Autorijschool Ugurel is sinds jaar en dag een begrip in Almelo en omstreken. We zijn gestart met lesgeven in 1991 en hebben ervaring met veel soorten leerlingen en lesmethoden. Oktay Ugurel is als hoofdinstructeur een motivator, een leraar en een coach en helpt onervaren bestuurders snel aan het dosis zelfvertrouwen wat men nodig heeft, om het autorijden snel onder de knie te krijgen. De SRB ondersteunt ons en helpt ons om de beste kwaliteit te bieden.”

Autorijschool Ugurel

“Wil jij op een leuke, snelle maar vooral op een leerzame manier je rijbewijs halen in de omgeving Waalwijk, Tilburg, Rijen en Oisterwijk? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij streven ernaar dat je met zo weinig mogelijk lessen je rijbewijs gaat halen en dat je daarna op een veilige en verantwoorde manier deel kan nemen aan het verkeer. Dat bereiken we door de lesstof op jou af te stemmen. Uit de SRB-erkenning blijkt ook onze kwaliteit.”

Autorijschool ATA


“Wij geven les in Vlodrop en omstreken. Je krijgt les van een instructeur of instructrice met veel ervaring en krijgt les in een auto die voorzien is van de nieuwste technieken en die rookvrij is. Je kunt kiezen uit een lesduur van 60 of 90 min. Ons slagingspercentage is hoog, een versnelde opleiding is mogelijk. Vanwege de goede dekking op het SRB-verzekeringspakket en haar inkoopkracht en ondersteuning zijn wij deelnemer van de SRB.”

Autorijschool Sandra

“Rijles in Utrecht, Amersfoort en Amsterdam. Je rijbewijs is een eenmalige investering waar jij jouw leven lang profijt van hebt. Het maakt je onafhankelijk en je kunt gaan en staan waar je wilt. Daarom is de keuze voor de juiste rijopleiding zo belangrijk. Bij Rijschool Agadir ben je op de juiste weg! Je kunt bij ons overdag, ’s avonds en in het weekeinde terecht. Wij streven naar de beste kwaliteit, de SRB helpt ons daar met raad en daad bij.”

Rijschool Agadir

“Rijschool Mosch bestaat sinds 1986 en is specialist in het geven van auto- en motorrijles. Wij geven rijles in Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam en Maassluis. Je kunt bij ons terecht voor autorijles, zowel schakel als automaat en ook motorrijles. Aan het einde van de les wordt er altijd een eindevaluatie gehouden, zodat je zelf weet wat je sterke en zwakke punten zijn en waar we nog aan gaan werken. Wij streven naar kwaliteit, daarom zijn wij deelnemer geworden van de SRB.”

Rijschool Mosch

“Wij zijn een middelgrote rijschool in Almere en gespecialiseerd in auto, motor- en bromfietsrijopleidingen.Wil je op een verantwoorde manier vlot, veilig en zelfstandig met de auto motor of bromfiets door het drukke verkeer leren rijden, kom dan je rijopleiding bij onze rijschool volgen. Wij zijn een SRB erkende rijschool.” 

Rijschool Lammens


“Welkom bij de rijschool voor Scherpenzeel en omstreken! Wij maken je vertrouwd met het verkeer, leren je zelfverzekerd autorijden en streven ernaar om jou op te leiden tot een bestuurder die niet alleen met zichzelf bezig is, maar ook rekening houdt met andere weggebruikers. In het drukke verkeer is een veilig en verantwoord rijgedrag echt van het grootste belang. Het SRB-verzekeringspakket was voor ons vanwege de kwaliteit de reden om deelnemer te worden van de SRB.”

Rijschool Heller

“In April 1992 stapte de eerste leerling bij ons in de auto, toen nog in Alkmaar. Na daar naam te hebben gemaakt zijn we in 2005 verhuist naar Zuid-Scharwoude. Nu zoveel jaren later kunnen we stellen dat verkeersschool van Meurs van Hoornsevaart een begrip is geworden in de HAL gemeentes en daar buiten. Je rijbewijs halen in eigen tempo, dat kan al vanaf 10 dagen. Wij zijn deelnemer van de SRB vanwege de deskundige ondersteuning en de kwaliteit van het SRB-verzekeringspakket.”

Verkeersschool van Meurs en Hoornsevaart


Onze rijlessen worden verzorgd in de Parkstad Limburg regio, waar wij bekend staan om onze deskundigheid en prettige sfeer. Wij halen het maximale in jou naar boven wat onnodig veel rijlessen voorkomt. Hier krijg je waarde voor je geld want onze prijs/kwaliteit verhouding is gerechtvaardigd. We brengen plezier en zelfvertrouwen in het rijden. Wij zijn deelnemer van de SRB vanwege het uitstekende SRB verzekeringspakket en de ondersteuning die wij krijgen.”

Autorijschool Ozzi


“Ik ben Rene aan het Rot, eigenaar van rijschool Zwolles in Zwolle en tevens je betrouwbare rijinstructeur. De rijlessen die ik geef zijn op een enthousiaste en vrolijke maar leerzame manier. Ik benader jouw op een positieve manier, bedenk dat een fout maken kan en mag tijdens de rijles. Daarom zit je ook in een lesauto, een instructeur zit er niet voor niets naast. Mijn rijschool is een SRB-erkende rijschool. Kwaliteit is dus gegarandeerd.”

Rijschool Zwolles

“Rijschool Buurman is een gevestigde naam sinds 1990 in de regio Elst. In 2009 heb ik de rijschool van mijn vader overgenomen. Ben je op zoek naar een rijschool die zorgt dat jij je prettig voelt achter het stuur? In dat geval is Rijschool Buurman een vertrouwde keuze. Wij zijn deelnemer van de SRB omdat het verzekeringspakket voldoet aan onze kwaliteitseisen en de ondersteuning prima is.”

Rijschool Buurman


“Wij geven auto en motorrijles in de omgeving van Geleen/Sittard. De rijschool voor instructie op maat voor auto en motor. Zoek je een rijopleiding die samen met jou dat felbegeerde papiertje gaat halen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je krijgt steeds dezelfde instructeur die precies weet wat je vorderingen zijn en wat je nodig hebt om je op je gemak te voelen. Wij bieden kwaliteit, de SRB-erkenning toont dat ook aan.”

Rijschool Zelihsen

“Rijschool Wilhelmus, voor rijlessen in Amsterdam, gelegen in oud west. Voor het halen van je rijbewijs op een ontspannen manier ben je hier aan het juiste adres. Rust en regelmaat is ons motto! Geen ingewikkelde pakketten waarbij je veel geld vooruit moet betalen. Je betaalt 1 vast tarief per les en je zit nooit ergens aan vast. Wij zijn een SRB erkende rijschool en voldoen zo aan alle kwaliteitseisen.”

Autorijschool Wilhelmus


“Jarenlange (sinds 1979) expertise op het gebied van rijopleidingen, daar staat onze rijschool voor. Je wordt thuis gehaald en gebracht. Ons examengebied is Mierlo. Een goede rijopleiding is een investering in eigen veiligheid. Leerlingen voorbereiden om zelfstandig en veilig op weg te gaan, daar gaat het ons om. Intensiviteit en lesduur worden afgestemd op jouw wensen en leertempo. Wij zijn vanwege de ondersteuning èn kwaliteit van het verzekeringspakket al jaren deelnemer van de SRB.”

Rijschool “De Peel”


“Wij maken het voor jou mogelijk om op een leuke snelle en leerzame manier je rijopleiding te volgen in de omgeving van Noord-Holland. Tijdens de eerste rijles/proefles kan je in overleg met je instructeur een lespakket kiezen wat precies bij jou past. Je krijgt één vaste instructeur, wij geven ook les in het Engels en Arabisch. Kwaliteit vinden wij heel belangrijk, daarom zijn wij ook deelnemer van de SRB. Wij mogen ons een SRB-erkende rijschool noemen.”

Mona-Driving

logoadres
“WELLO Rijschool geeft rijles vanuit Hoofddorp en omgeving. Bij ons staat service, kwaliteit en een persoonlijke aandacht voorop. Ons doel is om je tijdens de rijlessen zodanig te begeleiden dat je een goede kans van slagen hebt voor je rijexamen en dat je voldoende zelfvertrouwen hebt om zelfstandig en veilig de weg op te gaan. Wij zijn deelnemer van de SRB vanwege de korting, ondersteuning en het SRB-verzekeringspakket.”

WELLO Rijschool

rijschool-het-knooppunt-1000px
“Wij zijn gevestigd in het Hart van Knooppunt Arnhem-Nijmegen en zijn er voor jou! Waarmee kunnen wij je helpen? Of je nou jong bent of wat ouder, voor ons is iedere cursist Koning. Daarom bieden wij een kwalitatief goede en gedegen rijopleiding, waarbij jij centraal staat. De SRB helpt ons deze kwaliteit te kunnen bieden. Door deze kwaliteit, waaronder het verzekeringspakket, mogen wij ons een SRB-erkende rijschool noemen.”

Rijschool “Het Knooppunt”

img0018
“Zoekt u een goed opgeleide enthousiaste rij-instructrice in Nieuwegein en omstreken, dan bent u bij Rodi Rijschool aan het goede adres. U leert  bij ons verantwoord en veilig rijden zonder onnodige kosten, met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Wij zijn deelnemer van de SRB vanwege de uitstekende kwaliteit van het SRB verzekeringspakket en de deskundige ondersteuning die wij van hen krijgen. Wij zijn een SRB-erkende rijschool.”

Rodi Rijschool

Autorijschool GerJo

“Voor rijles op Voorne-Putten, groot Rotterdam, Hoeksche Waard, Alblasserwaard, Dordrecht en Goeree-Overflakkee bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven les volgens de reguliere en de R.I.S. methode, en zijn gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met Faalangst, AD(H)D en Autisme. Autortijschool GerJo staat garant voor een hoogwaardige rijopleiding met kwaliteit. Door de kwaliteit van haar ondersteuning en het verzekeringspakket zijn wij deelnemer van de SRB.”

Autorijschool GerJo

stormroxy_logo25%25

“Wij verzorgen rijlessen voor de auto, bromfiets en taxi. U kunt bij ons terecht voor autorijlessen in Amsterdam, Badhoevedorp, Zwanenburg en Lijnden en bromfietslessen in Amsterdam. Ook verzorgen wij theoriecursussen voor de auto en bromfiets in Amsterdam. Wanneer je bij ons de opleiding volgt heb je een vaste instructeur of instructrice. Hij of zij werkt samen met jou naar het niveau om te kunnen slagen voor het praktijkexamen. Wij zijn een SRB-erkende rijschool.”

Verkeersschool Roxy

logo

“Rijschool Start is in 1993 opgericht. Wat begon als een kleine rijschool met één instructeur, is inmiddels uitgegroeid tot een professionele rijschool met vele ervaren instructeurs waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bij Rijschool Start ben je aan het juiste adres voor goede en voordelige rijopleidingen. Deelnemer van de SRB vanwege haar kennis van de rijschoolbranche, de ondersteuning en de kwaliteit van het SRB-verzekeringspakket. Wij zijn een SRB-erkende rijschool!”

Rijschool Start

raymond-janssen

“Bij ons word je opgeleid in 3 fasen zodat alles aan bod komt wat je moet kunnen en weten. In Fase 1 leer je het voertuig goed te bedienen, fase 2 bestaat uit bedrevenheid en kijktechniek en in fase 3 komt verkeersinzicht en informatieverwerking aan bod. Tot op de dag van je examen word je door deze fases heen uitstekend begeleid en opgeleid door je vaste instructeur. Wij zijn een SRB-erkende rijschool, kwaliteit staat voorop!”

Autorijschool Raymond Jansen

bcf6f8_8bc6de1ea72a43ce8b5bdbc1190be872

“Wij richten ons op veiliger verkeer door het aanbieden van opleidingen voor instructeurs, bedrijven en consumenten. Wij zijn geen prijsvechter, want de veiligheid van jouw of uw gezin, collega’s of klanten is het belangrijkste wat er is. Daarnaast weten wij door onze ervaring, kennis en kunde de duur van de opleiding minimaal te houden. Wij leveren kwaliteit en verlangen dat ook van onze partners. Daarom zijn wij deelnemer van de SRB.”

Storm Rijopleidingen

vlaspoel
“Verkeersschool Vlaspoel is een zelfstandige door SRB Erkende Rijschool in Rosmalen, Den Bosch en alle omliggende dorpen. Met je rijinstructeur ga je het traject van rijlessen in en wordt de leswijze en het lestempo aan jouw rijgedrag aangepast. Met onze rijopleiding begeleidt je rijinstructeur je op een professionele en persoonlijke manier. Met gestructureerde lessen zorgt de rijinstructeur ervoor dat je optimaal voorbereid bent op je examen. Je lest altijd in dezelfde lesauto met een vaste rijinstructeur.”

Verkeersschool Vlaspoel

logo-rijschool-hans-de-bruijn-ede

“Ben je op zoek naar een autorijschool in de regio Ede, Bennekom, Wageningen, Lunteren, Heelsum, Renkum of Arnhem, dan nodigt Hans de Bruijn je van harte uit om een gratis introductie autorijles te volgen. Ruim 15 jaar ervaring. De lessen zijn gestructureerd, worden regelmatig geëvalueerd en zijn opbouwend in moeilijkheidsgraad, elke leerling kan dus in eigen tempo auto leren rijden. Ook ervaring met faalangst. Wij zijn een SRB erkende rijschool, dus gewaarborgde kwaliteit.”

Rijschool Hans de Bruijn

naamloos

“Wij zijn inmiddels een begrip in Eindhoven en omstreken! We hebben al vele kandidaten succesvol opgeleid. Met onze bekwame instructeurs staan wij garant voor een kwalitatieve rijopleiding!  Je krijgt bij ons een vlotte rijopleiding, krijgt  niet meer lessen dan nodig zijn en hebt steeds je eigen instructeur en lesauto. De SRB draagt er met haar ondersteuning en verzekeringspakket toe bij dat wij echte kwaliteit kunnen leveren.”

Autorijschool De Brug

naamloos
“Verkeersschool Vos is een professionele kwalitatief hoogstaande rijschool voor je auto-, brommer- of motorrijles in de regio Venlo. Waarom Verkeersschool Vos? Persoonlijke begeleiding van een vaste deskundige en goed gekwalificeerde rijinstructeur. Gecertificeerd ” faalangstinstructeur”. Lessen in je eigen tempo. Vrijblijvend advies. Ons team van professionele instructeurs stellen jou belang altijd voorop. We zijn deelnemer van de SRB vanwege de goede kwaliteit van haar diensten waaronder het SRB verzekeringspakket.”

Motorrijschool Vos

henkvanwassenaar_logo-d108750a781ba41b16de89404e372835

Wij zijn DE autorijschool van Rotterdam en omstreken. Met meer dan 25 jaar ervaring helpen wij je snel en veilig je rijbewijs te halen! Wij geven rijlessen van 50 of 100 minuten, een spoedcursus of opfriscursus is mogelijk! Wij staan in de top 5 van rijscholen met het hoogste relevante* slagingspercentage van heel Rotterdam! Gecertificeerd faalangst instructeur. Deelnemer van de SRB vanwege de uitstekende voorwaarden van het SRB-verzekeringspakket en de overige ondersteuning (bemiddelingsregeling etc).

Autorijschool Feedback

lanslogo2   banner-erkenning-autisme-adhd-spectrum-nederland-300x88

“In Lansingerland, Rotterdam en omstreken staan wij bekend om onze vakkundigheid. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met autisme of ADHD. Geduld, kwaliteit en vakkundigheid zijn dan ook onze kernwoorden en de basis voor een leuke, constructieve les. Vanwege de kwaliteit van de ondersteuning en het verzekeringspakket zijn wij deelnemer van de SRB”

Lansingerland rijopleidingen

logo

“In het ruime aanbod van rijscholen is het moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Met aandacht voor zowel het aanleren van de vaardigheden alsook de mens die achter dat stuur zit. Ik ben gespecialiseerd in rij- en faalangst rijlessen. Ik ben deelnemer van de SRB vanwege de dekking op het SRB-verzekeringspakket en de ondersteuning die ik van hen krijg.”

Blij dat ik rij – Opleidingen en Coaching

automotor

“Auto en Motorrijschool Marcel van den Bergh. Een begrip in Spijkenisse en omstreken. Je eerste stap naar een vlotte en gezellige rijopleiding bij twee fulltime rijinstructeurs, Willem en Marcel, 25 jaar ervaring in coaching en lesgeven. Alle lessen staan in het teken van ontspanning en flexibiliteit, op die manier leer je het prettigst en het snelst. Instructeurs met gevorderde kennis en vaardigheden rondom faalangst, autisme en/of adhd. Wij zijn een SRB-erkende rijschool.”

Auto-motorrijschool M. van den Bergh

naamloos

“Rijschool Crossing is al ruim tien jaar een begrip in Nijmegen en omstreken. Een opleiding bij ons biedt vele voordelen zoals kwaliteit en professionaliteit. Wij hanteren zeer gunstige en concurrerende lestarieven, staan garant voor een goede service en u krijgt les van dezelfde instructeur in een Volkswagen Golf. De SRB is voor ons belangrijk vanwege de ondersteuning, goede dekking van het verzekeringspakket en de kwalitatieve uitstraling omdat wij een SRB-erkende rijschool zijn “

Rijschool Crossing

hinneman%20logo

“De rijschool voor Zeeuws-Vlaanderen. Al meer dan twintig jaar geven wij met veel plezier les. Onze jarenlange ervaring zorgt voor uitstekende resultaten, uit de cijfers van het CBR blijkt dat we ruim boven het gemiddelde slagingspercentage scoren! Wij zijn flexibel, je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je lest. Wil jij overdag lessen, in de avonduren of in het weekend? Het kan allemaal. Door de SRB kunnen wij mede de benodigde kwaliteit bieden.”

Rijschool Hinneman

header-avv

“Rijschool AVV is een rijschool uit Ruurlo en zet zich in voor een professionele individuele begeleiding. Opleiding voor je auto(B) en Aanhanger(BE) rijbewijs, altijd les van dezelfde rijinstructeur. Ons doel is om je een leuke en leerzame les te geven die de basis vormt voor jouw rijbewijs. Persoonlijke aandacht, humor en professionele begeleiding is de rode draad binnen de rijopleiding! Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen van de SRB en mogen ons een SRB-erkende rijschool noemen.”

Rijschool AVV

cropped-nlogog1

“Onze rijschool kan jouw helpen om snel je rijbewijs te halen. We zijn 1 van de betere rijscholen van Amsterdam en bieden een compleet rijopleiding aan, verzorgt van theorie tot aan je rijbewijs. Je kunt bij ons ook in de avond en in de weekend rijlessen krijgen. De SRB helpt ons daar waar nodig, met hun kennis van de rijschoolbranche helpen ze ons om echt kwaliteit te kunnen bieden.”

Autorijschool Ayana

naamloos

“Als je een rijopleiding wilt volgen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden namelijk een ruim aanbod aan rijopleidingen en staan garant voor een gedegen rijopleiding op maat, met verschillende lesvariaties toegespitst op het individu. Dus niet alleen auto -en motorrijlessen, maar ook theorielessen, bromfiets-certificaten, en E-achter-B. Deelname aan de SRB was voor ons vanzelfsprekend. De kwaliteit van het verzekeringspakket en de ondersteuning zijn geweldig.”

Verkeersschool Lakerink

logo
Wij zijn sinds 2005 een begrip in IJmuiden en omstreken. Wij geven les in IJmuiden, Velsen, Velserbroek, Beverwijk, Wijk aan Zee, Heemskerk, Driehuis, Haarlem, Santpoort en Zandvoort. Wij onderscheiden ons door enthousiasme, persoonlijke aandacht, flexibiliteit, deskundige begeleiding, vaste instructeur en service. Bij RijopleidingAlex.nl kun je lessen in een schakelauto of in een automaat. Deelnemer van de SRB vanwege de goede dekking op het verzekeringspakket en de deskundige ondersteuning.”

Rijopleiding Alex.nl

logo-verkeersschool-michael
“Verkeersschool Michael: Jouw persoonlijke rijschool in Tilburg. Op zoek naar een fijne rijschool in Tilburg? Maak dan eens kennis met Verkeersschool Michael. Kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit staan bij ons voorop. Ons motto is: ‘ wij rijden op kwaliteit’. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij je rijbewijs gaat halen! Bekijk onze voordelige rijlessen in pakketvorm. Wij zijn een SRB erkende rijschool, kwaliteit dus gegarandeerd!”

Verkeersschool Michael

naamloos
“Rijschool Aad van der Voorde uit Winschoten staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en een hoog slagingspercentage. Met mijn jaren lange ervaring (sinds 1991) bied ik een gedegen rijopleiding. Het is mogelijk om te kiezen voor een opleiding verspreid over weken / maanden, een compactopleiding of een spoedopleiding. De SRB is voor mij een goede vraagbaak, het SRB verzekeringspakket is perfect voor rijscholen.”

Aad van de Voorde

11346-1431015263-foto_rijschool-logo_dakbord

Rijschool B-E uit Gouda is de enige rijschool in Gouda die gespecialiseerd is in uitsluitend aanhangerrijles E achter B en caravantraining. Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van een dagcursus voor het aanhangerrijbewijs , met of zonder voorafgaande intest, dit afhankelijk van uw ervaring. Wij zijn deelnemer van de SRB vanwege het rijscholenverzekeringspakket en haar kennis van de rijschoolwereld.”

Rijschool B-E

naamloos

“Al meer dan 7 jaar is Moral het vertrouwde adres voor rijopleidingen in Maastricht en omgeving. Wij zorgen ervoor dat je supersnel maar een kwalitatief goede rijopleiding krijgt en lest in een sfeer waar jij je op je gemak bij voelt en die jou goed op het examen voorbereidt. Door de deelname aan de SRB kunnen wij gebruik maken van het collectieve SRB-verzekeringspakket en de overige voordelen van de SRB.”

Rijschool Moral

lesbijwes

“Bij ons staat de kwaliteit van de lessen boven aan de lijst. Ook vinden wij het belangrijk dat iedereen zijn rijbewijs op zijn eigen tempo kan halen, zo kan de ene leerling er 6 maanden over doen, en de andere leerling 1 week. Alles is mogelijk en bespreekbaar!! De SRB zorgt voor de benodigde ondersteuning waardoor ik de gewenste kwaliteit kan bieden.”

Les bij Wes

naamloos

“Voor een goede rijopleiding ben je bij ons aan het juiste adres. Gegarandeerd goede kwaliteit en een hoog slagingspercentage. Wij geven rijlessen op maat voor auto, motor, bromfiets en E achter B. Wij zijn deelnemer van de SRB vanwege de uitstekende dekking op het SRB-verzekeringspakket en ondersteuning die wij krijgen.”

Verkeersschool “Ikwilrijles”

image_0

“In Eindhoven al ruim 30 jaar een begrip. Continuïteit, scholing, kwaliteit en klantgerichtheid heeft voortdurend onze aandacht. Onze leerlingen hebben een grote kans van slagen. Keuze uit een schakelauto of automaat, de lessen worden gegeven in het Nederlands, Engels of Hindi. De SRB is voor ons de ideale partner, wij kunnen daar met al onze vragen terecht. De SRB-erkenning draagt bij aan onze positieve uitstraling.”

Rijschool Exelsior

mathwalstock

“Auto- en motorrijschool Math Walstock is een rijschool die garant staat voor een rijopleiding van hoge kwaliteit, zowel voor de auto als voor de motor. De SRB biedt ons de met al haar kennis en ervaring de ondersteuning die wij nodig hebben en waarmee wij die kwaliteit ook kunnen garanderen.”

Auto- en motorrijschool Math Walstock

logo-vanzomeren

“Autorijschool van Zomeren is een rijschool die de leerling centraal stelt. Dit begint al bij de gratis proefles van 60 minuten. Besluit je voor onze rijschool te kiezen, dan heb je gegarandeerd 60 minuten les. Wij hebben gekozen voor de SRB wegens de goede ondersteuning, hulp en het rijscholenverzekeringspakket.”

Autorijschool van Zomeren

 

online

“Wij zorgen voor een op maat gemaakte, ongedwongen rijervaring. Onze instructeurs, die volledig WRM en RIS gecertificeerd zijn en gespecialiseerd in autisme, ADHD, faal- en rijangst, stellen rust, geduld en humor voorop, bepaalt zelf het tempo. De gedachte hierachter is dat wanneer je de rijlessen als prettig ervaart je veel sneller leert. Ook zijn wij een SRB-erkende rijschool en maken wij gebruik van de voordelen die de SRB ons biedt.”

Rijschool-Online

prijzen_rs-727x1024

“Rijbewijs Goedkoop & Snel met RijbewijsSnel.nl in Amsterdam & Omstreken en Almere. Als je zorgeloos wil beginnen met autorijles zowel schakel als automaat is Rijschool RijbewijsSnel.nl de beste keus. Bij ons kies je namelijk voor zekerheid, kwaliteit & gemak. Meld je aan voor een proefles en ervaar het autorijden zelf. Krijg vervolgens een advies op maat. De SRB is voor ons, naast een inkooporganisatie, door haar kennis van de rijschoolwereld ook een vraagbaak.”

RijbewijsSnel.nl

cropped-logo-1

“Op een vlotte en goed voorbereide manier je rijbewijs halen, is dat wat je wilt, dan ben je bij ons op het goede adres. Want dat is wat wij doen, gedegen en op maat opleiden zodat je zeker bent van je kunnen en dit ook kunt laten zien tijdens je Tussentijdse toets (TTT) en je Praktijkexamen. Daarom zijn wij een erkende SRB rijschool. Kwaliteit gegarandeerd!”

Autorijschool FLX

Autorijschool WEST

“Wij zijn een familiebedrijf dat in 1973 is opgericht. Je hebt bij ons altijd dezelfde instructeur en krijgt bij ons zowel de praktijk- als de theoriecursus. In een prettige en ontspannen sfeer zorgen wij ervoor dat jij in je eigen tempo naar het examen toe groeit! Ons slagingspercentage is hoog. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk, de ondersteuning van de SRB die wij als deelnemer krijgen helpt ons daarbij.”

Autorijschool West

customkey

“Het maakt niet uit of je last hebt van faalangst, autisme of addh, de rijlessen pas ik helemaal  aan jou persoonlijke  behoeften aan! Ik kom je graag ophalen voor je 1e rijles en hoop op je vertrouwen, zodat ik de slogan “Stuurvast, Stressvrij en Succesvol naar je Rijbewijs” voor jou kan waarmaken!! De SRB is voor ons een deskundige partner, met het SRB verzekeringspakket weet ik zeker dat de dekking optimaal is.”

Autorijschool Simonis

auto_rijschool_kemp

“Ben je op zoek naar een uitstekende rijopleiding? Een rijopleiding waarbij je onder andere door de lesopbouw in modules beter leert autorijden, een grotere kans hebt om de eerste keer te slagen én een superleuke en leerzame rijvaardigheidstraining beleeft? Stop dan nu met zoeken! Kies voor de Rijopleiding In Stappen bij Autorijschool Kemp. Wij zijn deelnemer van de SRB vanwege de SRB-erkenning en de ondersteuning die wij krijgen”

Autorijschool Kemp

logo
“Verkeersopleidingscentrum RijlesPlanet, wij zijn DE rijschool van Amsterdam en omstreken, de beste weg naar uw rijbewijs. Samen met uw rijinstructeur stelt u een passend lesplan op. In de proefles, of in de eerste rijles, kijkt de rijinstructeur scherp naar uw huidige niveau en krijgt u een indicatie van het aantal rijlessen dat u nodig heeft, waarna er een lesplan op maat wordt gemaakt. Onze kwaliteit blijkt ook uit het feit dat wij een SRB-erkende rijschool zijn.”

Rijles Planet

logo_nieuw-300x111

“We geven les in Den Haag en omstreken en in Leiden en omstreken. Je krijgt bij ons stapsgewijs en in een logische volgorde rijles en kunt kiezen uit een handgeschakelde auto of een automaat, er is ook een vrouwelijke instructrice aanwezig. Wil jij je rijbewijs halen maar niet te veel betalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom zijn wij er ook trots op dat wij een SRB-erkende rijschool zijn”

Rijschool A&R

go-veen

“Op 1 juni 2008 ben ik gestart als rijinstructeur, in de regio Steenwijkerland, Meppel en Heerenveen. Mijn visie als instructeur is op een professionele, leuke en ontspannende manier het rijden aan te leren. Mijn sterke punt is dat ik met “rijopleiding” werk en dat je snel aan de slag kunt. Vanwege de deskundige ondersteuning en de goede dekking van het SRB verzekeringspakket ben ik deelnemer van de SRB. “

Rijschool Go Veen
rijbewijsje
“Wij zijn voor jou de basis voor een veilige toekomst op de weg. Je leert bij ons op een veilige manier met de auto, het verkeer, en de weg om te gaan. Met één vaste instructeur tot je je rijbewijs in handen hebt, zorgen we er tevens voor dat je elke rijles weer in een vertrouwde omgeving gaat lessen. De SRB biedt ons naast kortingen op producten ook deskundige ondersteuning.”
Autorijschool “Rijbewijsje Rotjeknor”

 

“Dé beste rijschool van Elst en omgeving! Mond tot mond reclame is onze referentie! Een deskundige rijschool met meer dan vijftien jaar ervaring. We hebben een stap-voor-stap lesmethode ontwikkeld, door deze methode is ons slagingspercentage hoger dan een gemiddelde rijschool. U kunt bij ons zekerheid, kwaliteit en betrouwbaarheid verwachten. De SRB-erkenning laat dit ook zien, als deelnemer van de SRB kunnen wij ook nog eens gebruik maken van alle kortingen en overige diensten.”

Rijschool Westeraam